O surpriză pentru un prieten bun este o modalitate interesantă pentru amândoi de a vă arăta afecțiunea și dragostea unul față de celălalt. Cine altcineva, dacă nu prietenul tău cel mai bun, se va ocupa de organizarea unei petreceri surpriză de ziua de naștere și, pe deasupra, îți va fi pregătit cel mai bun cadou! Desigur, trebuie să fii atent și să pariezi într-un mod original pentru a păstra secretul fără a trezi suspiciuni iubitei sau unei persoane apropiate.

Cel mai simplu mod de a organiza o surpriză este să-i cumperi un voucher cadou – o experiență. O opțiune este să alegi o experiență specifică pentru ea – una la care ești sigur că a visat! A doua varianta este să îi prezinți un voucher cadou – o experiență de valoare.

Organizați o petrecere surpriză pentru cel mai bun prieten

Una dintre celelalte sugestii ale noastre este să organizați o petrecere surpriză pentru cel mai bun prieten al tău! Începeți cu un program bun pentru a vă asigura că aveți suficient timp:

Planificați cu cel puțin trei săptămâni înainte

Stabiliți o dată (asigurați-vă că este liberă în ziua respectivă și nu are nicio logodnă sau aranjamente de călătorie)

Gândește-te ce fel de petrecere vrei să organizezi – într-un cerc mai restrâns sau mai larg, cu toți cei din companie sau doar cu cei mai apropiați prieteni

Decideți unde veți organiza petrecerea – acasă, în aer liber, într-un restaurant, într-un hotel sau într-o sală?

Amintește-ți că petrecerea surpriză este pentru iubita ta, nu pentru tine. Din acest motiv, asigurați-vă că ceea ce alegeți se potrivește cu interesele și preferințele ei. Este important să se distreze bine!

Gândiți-vă câți bani vă puteți permite, indiferent dacă veți închiria singur cu contul sau veți distribui cu alți prieteni

În primul rând, marcați toți prietenii apropiați și cunoștințele

Dacă decideți să organizați alături doar de oamenii din cercul apropiat de prieteni, atunci asigurați-vă că nu pierdeți pe cineva care este important în viața ei

Nu uitați să informați oaspeții din timp, pentru a le potrivi planurile cu organizația dvs

Cadouri: idei surpriză pentru cel mai bun prieten

Gândește-te foarte bine la posibilele cadouri – trebuie să alegi cu siguranță cele mai bune surprize pentru cel mai bun prieten care îl va lăsa cu gura căscată. Acestea pot fi, de exemplu:

  • Bonuri de experiență – experiență surpriză
  • Vouchere pentru masaje și pachete spa
  • Vouchere pentru proceduri cosmetic
  • Vouchere de vacanță
  • Vouchere și vizite de dezvoltare personală cu un specialist
  • Cadouri originale
  • Icoana manual pe lemn

Dacă sunteți un grup de prieteni care sunt încă la școală și nu aveți suficienți bani pentru a cumpăra un cadou impresionant, nu vă faceți griji – există ceva online pentru tine! Adevărul este că și fără mulți bani îți poți organiza o surpriză elegantă de care îți vei aminti mult timp.

Sursă:  icoane-art.ro

Vezi articolul original Idei surpriză pentru cel mai prieten: organizare și cadouriExpressPress