IBM are un nou Country Leader: Cerasela Venera Baiculescu

0
19

tds_thumb_td_696x385_retinatds_thumb_td_696x385_retinatds_thumb_td_696x385_retina

IBM a anunțat, miercuri, numirea doamnei Cerasela Venera Baiculescu în funcția de Country Leader în cadrul IBM România și Moldova.

 

Baiculescu va fi responsabilă pentru operațiunile de afaceri globale ale companiei IBM în România și Moldova, susținând creșterea business-ului și asigurând un nivel înalt de satisfacție al clienților.

„Prin valorificarea soluțiilor IBM de inteligență artificială și cloud hibrid, a expertizei în consultanță și a partenerilor noștri de ecosistem, putem accelera și mai mult procesele de transformare digitală ale clienților noștri și putem ajuta la modelarea economiei țărilor respective”, spune Cerasela Venera Baiculescu.

Vezi și Guvernul știa de un an că Blue Air nu a mai achitat ratele la EximBank

„Cerasela este un lider foarte respectat, cu o cunoaștere solidă a pieței, a serviciilor tehnologice și cu expertiză în vânzări. Sunt convins că perspectiva și experiența ei vor fi un avantaj pentru IBM și pentru clienții noștri” a declarat Igor Pravica, General Manager, IBM Eastern Europe Territory. „Numirea ei este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi cel mai înalt nivel de expertiză și suport clienților noștri, dar și a eforturilor continue de a valorifica fondul vast de talente din România.”

Baiculescu îi succede doamnei Marta Brańska-Rybicka, care a fost numită într-o altă funcție în cadrul companiei IBM.

tds_thumb_td_696x385_retinatds_thumb_td_696x385_retinaArticolul IBM are un nou Country Leader: Cerasela Venera Baiculescu apare prima dată în Informateca.