Huntly, un marketplace de recrutare dedicat industriei IT din Europa Centrală și de Est s-a lansat în România. Platforma oferă recrutorilor cele mai mari bonusuri de recomandare de pe piață.

Platforma Huntly se adresează recrutorilor români din domeniul IT care au în lista lor de contacte dezvoltatori software profesioniști și care își doresc un flux de venit suplimentar.

Companiile de produse tech își pot lista posturile vacante pe platformă, iar recrutorii IT pot ajuta la ocuparea acestora, recomandând cei mai potriviți candidați de pe piață.

Mai multe companii globale de tehnologie, precum Unifly, Paessler, ChromaWay, LivePerson, au apelat deja la serviciile platformei pentru găsirea candidaților.

Printre cele mai căutate joburi sunt: inginer data center, inginer DevOps, dezvoltator interfețe, specialist securitate, dar și branch manager sau UX/UI Designer.

Fiecare job listat pe platformă include o descriere detaliată a postului (poziție, nivel de experiență, nume companie, locație, competențe tehnice, salariu, tip contract de muncă).

CITEȘTE ȘI: Aplicație prin care poți localiza cel mai apropiat adăpost antiatomic