La scurt timp după expunerea oficială, Chromosome Dynamics (simbolul bursier: CHRD) anunță lansarea la nivel mondial a rețelei de socializare Homeland.

Chromosome Dynamics este o companie completă de consultanță și cercetare și dezvoltare (R&D) în domeniul agribusiness, specializată în tehnologia informației și inteligență artificială (AI), în conformitate cu standardele internaționale, cu capital integral românesc. Cu toate acestea, recent, accentul s-a pus pe dezvoltarea de soluții IT orientate către interacțiunea socială.

Cu o puternică orientare către valorile autentice, cultura și un mod de viață echilibrat, Homeland devine un refugiu digital pentru cei care caută autenticitate și conexiuni semnificative.

„Suntem entuziasmați să lansăm aplicația Homeland în toată lumea. După lansarea oficială, am hotărât să raspândim viziunea Homeland și în afara Europei. Echipa noastră a lucrat continuu în ultima perioadă pentru a corecta erorile descoperite în versiunea oficială și pentru a crea noile funcționalități din cadrul platformei, ce urmează a fi implementate cât de curând. Personalizăm experiența utilizatorilor încă de la înregistrare și oferim o resursă semnificativă pentru cei în căutare de cunoaștere și conexiuni autentice”, declară Directorul General al Chromosome Dynamics.

Luptă pentru libertatea de exprimare

Rețeaua Socială Homeland este platforma nativă de socializare și implicare civică care susține utilizatorii oferindu-le libertate de exprimare și transparență în ceea ce privește profilarea în scopuri comerciale.

„Vrem să asigurăm toți utilizatorii de faptul că Homeland nu profilează în scopuri de marketing, nu urmărește comportamente și nu cenzurează dreptul la exprimarea liberă, atât timp cât drepturile omului sunt respectate și, de asemenea, atât timp cât gândurile și credințele sunt exprimate sub formă de opinii personale”, explică Ionel Mugurel Gabriel.

Noi oportunități pentru creatorii de conținut

Platforma va aduce conceptul de „comunități plătite”, deschizând noi oportunități pentru creatorii de conținut de a-și monetiza conținutul exclusiv prin intermediul abonamentelor lunare.

”Creatorii de conținut aduc o varietate de voci, perspective și teme pe platformele sociale. Acest lucru contribuie la crearea unui mediu online mai bogat, care poate satisface interesele diverse ale utilizatorilor. Întrucât ideea de conținut de calitate poate să difere de la o persoană la alta, comunitățile plătite vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a accesa numai conținut potrivit nevoilor acestora. De aceea, Homeland susține creatorii de conținut și le oferă șansa de a monetiza și de a simți că munca lor este răsplătită”, adaugă acesta.

O gamă largă de beneficii exclusive

Rețeaua de socializare Homeland va oferi utilizatorilor o serie de abonamente lunare pentru beneficii exclusive pe platformă, inclusiv opțiunea de a-și verifica autenticitatea (obținerea insignei albastre pentru utilizatorii verificați) și lista persoanelor care le-au vizualizat profilul în ultimele 24 de ore (”Who viewed my profile”). În curând, afacerile vor putea să valorifice oportunitățile de promovare prin integrarea modulului de publicitate CHRDads.

Sentimentul de ‘acasă’

„Homeland este conceput pentru a simula comfortul, libera exprimare și sprijinul în autocunoaștere și dezvoltare proprie oferite de locul pe care obișnuim să-l numim ‘acasă’. Cu prieteni reali, oameni care ne inspiră, comunități din care învățăm, postări doar din zone interes selectate de către utilizator, pozitivitate și siguranță.”, adaugă Ionel Mugurel Gabriel.

Aplicația Homeland este disponibilă pentru descărcare gratuită (iOS și Android) aici.

Articolul Homeland Social Network, disponibilă la nivel mondial: fără profilare, fără urmărire, fără cenzură abuzivă a apărut prima dată pe Business Time.