Relația dintre Smiley și Gina Pistol pare stabilă, mai ales de când cei doi au devenit părinți. Există și lucruri pe care ambii le percep și le fac diferit. Fosta vedetă Playboy a dezvăluit, însă, că relația lora atârnat de un fir de ață.

Gina Pistol a mărturisit că ei îi place să fie mereu organizată, în timp ce Smiley nu pune așa mare preț pe partea asta și de cele mai multe ori, nici nu este foarte punctual. Tocmai de aceea, dacă ar fi fost să plece împreună în „Asia Express”, lucrurile nu s-ar fi terminat prea bine.

Cum merge relația dintre Gina Pistol și Smiley

Întrebată dacă Smiley ar alege-o pe ea sau pe Pavel Bartoș într-o aventură de henul „Asia Express”, Gina Pistol a mărturisit că cel mai bine ar fi să nu plece împreună, pentru că imediat s-ar fi certat.

„E mai indicat să plece cu Pavel, nu cu mine. Asta vorbeam, zic «Băi, dacă noi vreodată am fi participat la Asia Express, ne despărțeam din primele 10 minute». Pentru că din punctul ăsta de vedere suntem foarte diferiți, eu sunt foarte organizată.

Andrei, parcă îl și văd, «La cât trebuie să fim acolo, la ora 2? Plecăm la 2:10 de acasă!». Făcea el cumva să ajungem la 2 fix acolo, dar el se oprește și vorbește cu oamenii, ne-am fi certat de la început”, a spus prezentatoarea TV.

Gina Pistol a mai vorbit și despre fetița lor, Josephine, spunând că acum este într-o perioadă în care cea mică pare mai atașată de ea, însă atunci când va crește cu siguranță va fi mai apropiată de tatăl ei.

Potrivit acesteia, fiica lor a început încă de la câteva săptămâni să reacționeze pe muzica lui Smiley și mereu se bucură când o aude. Acum, că a mai crescut și va trebui în curând să meargă la grădiniță, ambii sunt destul de speriați să o lase singură pe fiica lor, însă este o perioadă normală ce trebuie să vină, spune Gina.

„O să fiu exact ca mamaia care plânge pe la poartă și pe la geam. Este un pas normal, doar că o să fie greu”, potrivit presei mondene.