Andreea Esca este una dintre cele mai longevive și îndrăgite prezentatoare din televiziune, dar puțini știu cum arăta aceasta în tinerețe. Ea le-a arătat fanilor una dintre cele mai personale fotografii.

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țară, și-a sărbătorit ziua onomastică. Pe ea o cheamă și Ioana. Mai mult, vedeta de la Pro Tv le-a arătat fanilor o fotografie cu ea pe care a ținut-o ascunsă ani întregi.
2
Fanii au putut să o vadă pe Andreea Esca într-o imagine de când avea trei ani, adică de acum 47 de ani. Ea s-a născut la Brașov, oraș în care a copilărit, până să plece la București, unde a făcut carieră în televiziune.

Andreea Esca a absolvit Școala Superioară de Jurnalism și a urmat programe de pregătire profesională la Centrul pentru Jurnalism Independent din Praga, la CNN Atlanta din Statele Unite și în Atena, Grecia. Moderatoarea început cariera ca jurnalist la SOTI, la începutul anilor ’90, iar din 1 decembrie 1995, odată cu lansarea postului de televiziune PRO TV, a devenit prezentatoare a Știrilor ProTv, de la ora 19.00.

Andreea Esca s-a făcut remarcată cu salutul: „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută”.

Cât câștigă Andreea Esca

Esca nu câștigă bani doar din televiziune. Ea deține și unul din cele mai interesante resorturi situat la Porumbacu de Sus, lângă Sibiu. Complexul este format din 5 bordeie din lemn. Ele sunt dotate cu televizoare, cuptor și microunde, uscător de păr, frigider, aparat de cafea și internet fără fir. Potrivit Booking.com, pentru o singură noapte de cazare, doi adulți trebuie să plătească în jur de 660 de lei.

Ea și-a ținut salariul de la Pro TV ascuns atâta vreme. Fiica ei, Alexia Eram, a declarat că Andreea Esca nu i-a spus niciodată câți bani. „Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu! De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram pentru Cancan. andreea esca, fotografie, pro tv, televiziune