O vilă construită în 2008, în apropierea Grădinii Botanice din Cluj-Napoca, se vinde la prețul de 1,5 milioane de euro. Anunțul a apărut pe un site internațional reputat, cu o descriere generoasă. Multe fotografii, însă, lipsesc, scrie site-ul local Cluj24.ro.

Există imagini cu vila din exterior, bucătăria și câteva detalii interioare. Camerele spațioase de care dispune devin, astfel, un exercițiu de imaginație pentru potențialii clienți, fiindcă nu există nicio fotografie de referință cu acestea sau cu băile.

vila-gradina-botanica-7Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„La nu mai puțin de 1 km de centrul orașului cel mai de interes din Transilvania, Cluj-Napoca, în mijlocul celei mai exclusiviste zone de vile din oraș, se află această proprietate specială îngrădită de aerul proaspăt al naturii, învecinată cu una dintre cele mai prestigioase grădini botanice din lume, Grădina Botanică <>”, se arată în anunțul agentului imobiliar.

Potrivit acestuia, vila prezintă o structură S+P+M cu 923 mp de teren, 170 mp amprentă la sol, 405 mp suprafață construită desfășurată și 320 mp suprafață utilă.

„Aceasta oferă 6 camere spațioase, 6 băi, numeroase spații tehnice la demisol și o mansardă generoasă, open space, unde se mai pot amenaja camere în plus. Living-ul oferă un șemineu frumos decorat, înconjurat de grinzi din lemn masiv, iar încălzirea se realizează prin centrală termică proprie alimentată cu gaz. Proprietatea vine complet utilată și mobilată”, punctează agentul.

Cu toate acestea, nu există fotografii cu niciuna dintre cele 6 camere spațioase. Fie se dorește păstrarea misterului, fie sunt atât de spațioase că nu încăpeau în fotografie. În consecință, cumpărătorii nu vor ști de ce e exclusivistă, așa cum se precizează în anunț, până nu cer niște poze în plus sau fac o vizită la fața locului.

Mai multe, pe Cluj24.ro.