O clujeancă oferă spre închiriere o garsonieră pet friendly pe o stradă din oraș, în apropierea Universității de Medicină și Farmacie. Ceea ce a stârnit un val de ironii este prețul cerut pe aceasta, precum și imaginile cu locuința, scrie site-ul local Cluj24.ro.

Potrivit anunțului, aceasta e compusă din cameră, bucătărie, baie cu cadă, hol și balcon deschis, dispunând de mașină de spălat haine, frigider cu congelator și aragaz cu cuptor, toate aceste necesități de bază fiind oferite la prețul negociabil de 350 de euro, motiv pentru care clujenii au reacționat acid la anunț. În câteva zile de la postare, acesta a strâns aproape 500 de reacții amuzante pe două grupuri de chirii.

pet-friendly-7Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Se află într-o zonă liniștită, balconul are priveliște spre zona verde, în imediata apropiere se află Spitalul de Recuperare, Facultatea de Medicină, Politehnica. În zonă există Panemar, Moldovan, piață, marketuri, bancă și restaurante”, a spus proprietara.

Cu toate acestea, membrii din cele două grupuri de chirii nu au fost impresionați, lăsând reacții amuzante și comentarii aprige, în remarci precum:

  • Ferentari?
  • Decorată de Nana și Bunelu după Al Doilea Război Mondial.
  • Mă gândesc că o vindeți la prețul ăsta.
  • E prețul pe un an.
  • Eh, măcar ați pus folie de aluminiu pe aragaz.
  • Dau 400 doar dacă puneți folie și la ochiurile de la aragaz, nu doar sus.

Alți utilizatori creativi glumeți au spus lucruri precum că ar trebui să ceară 400 de euro sau că, pentru priveliștea spre zona verde, sunt dispuși să ofere 450 €.

„Eu locuiesc ÎN LUX, chiar lângă NTT, bloc nou, mobilă nouă, 40 de metri pătrați, 330 de euro”, a spus aceasta.

Mai multe, pe Cluj24.ro.