Artistele din trupa Asia vor ține un concert după mai bine de 17 ani de la separare. Cu toate astea, Irina Nicolae, fondatoarea trupei, nu a fost invitată la eveniment și a intrat într-un conflict uriaș cu colege ei.

După mai bine de 17 ani de la destrămarea trupei, membrele formației ASIA au decis să organizeze un concert pentru fani în martie. Cu toate astea, ele au uitat să o cheme chiar pe fondatoare trupei, Irina Nicolae. Mihaela Constantinescu, fosta soție a regretatului Mihai Constantinescu, a declarat că aristele nu au respect pentru cea care le-a ajutat să devină celebre și că nu poate ierta atitudinea lor.

Trupa ASIA a fost înființată în anul 1999 de către Irina Nicolae. Numele inedit este format dintr-un acronim al prenumelor fetelor cu care a luat ființă formația, respectiv: Anca Neacșu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae și Anemona Niculescu. Cu toate astea, unele artise au fost înlocuite.

În toamna anului 2022, Iana Novac, Anca Neacșu, Sorana Darclee și Alina Crișan au susținut un concert la Sala Palatului. Acestea au decis să organizeze un concert și în martie 2023, dar fără fondatoarea lor. Irina Nicolae nu a fost invitată și a fost nevoită să își cumpere bilet, chiar dacă a fost cel mai important personaj din trupă.

„Vin, fetelor, la reuniune! Mi-am cumpărat bilet!!! Sunt în primul rând, lângă oamenii care m-au ajutat să am 25 de ani de carieră, PUBLICUL. Mulțumesc și mă înclin în fața lor!”, a fost mesajul postat de Irina Nicolae pe Facebook, alături de care a postat biletul pe care și l-a cumpărat.

Artistele trupei Asia, aspru criticate

La scurt timp, Mihaela Constantinescu, fosta soție a regretatului Mihai Constantinescu, a declarat că artistele nu au pic de respect pentru Irina Nicolae și că este o mizerie tot ce au făcut.

„Cum este posibil așa ceva? Cum își pot permite să nu te anunțe? Este lipsă de respect, de considerație… este o jignire adusă ție, muncii tale și trupei Asia, a cărei emblemă ești!!!! Este RUȘINOS!!! Reuniunea unei formule care nu a existat niciodată!!!! O mizerie!!!!”

Și Irina Nicolae a confirmat că nu a fost invitată. Ea a declarat că oamenii au parte și de surprize neplăcute în viață, inclusiv de la cei pe care i-au ajutat. „Mihaela Constantinescu, din păcate, viața e plină de surprize, uneori mai puțin plăcute… nu am fost invitată”, a închis Irina Nicolae.