Celebrul om de televiziune Florin Călinescu a șocat pe toată lumea! Acesta a făcut o declarație la adresa prezentatoarelor care moderează emisiuni de sport de la TV. Iată despre ce este vorba.

Celebrul om de televiziune Florin Călinescu a fost invitat la podcast-ul lui George Buhnici, care a fost difuzat pe YouTube, unde a făcut o remarcă misogină la adresa prezentatoarelor de ştiri sportive. Iată ce a declarat Florin Călinescu.

Călinescu a lansat un atac la adresa prezentatoarelor de sport de TV

Florin Călinescu a lansat un derapaj sexist la podcast-ul lui George Buhnici. Florin Călinescu a declarat că atât prezentatoarele ştirilor din sport, precum şi reporterele de teren, nu au habar de acest fenomen.

„Eu înnebunesc când văd prompterul și foile pe masă. Pun pariu cu tine că nici o fată de la emisiunile de știri de sport nu știe ce e ăla ofsaid sau tackling sau pasă la întâlnire sau minutul de prelungire.

A fost ideea lui Adrian Sârbu (n.red. – fostul patron al Pro TV) să aducă gagici. Să terminăm cu băieții, să băgăm niște gagici mișto, că și fotbaliștii sunt mai amabili la marginea terenului, vorbesc cu ele, de la Cristiano Ronaldo până la…”, a declarat Florin Călinescu.

Omul de televiziune a dezvăluit că își propune să dezvolte o platformă activă pe rețelele sociale
Vestitul om de televiziune a dezvăluit că își propune să dezvolte o platformă activă pe rețelele sociale unde își va expune comentariile și va da șansa unor tineri să se exprime și să își dezvolte abilitățile. Iată ce a povestit Florin Călinescu despre această inițiativă.

„Am o adresă de YouTube. Fac comentarii sociale, politice și despre traiul în România, despre cei care generează mizeria asta românească. Eu nu știu cum să mă port cu prostia, cu un elev nedotat.

Vreau să facă această treabă pe toată platformele astea, să zicem satiră politică, observațiile mele despre cultură, sport, agricultură… Vreau să fac ceva pentru niște copii care nu au posibilitatea să pună lumină, să ia cadre, să joace. Și-ar dori să o facă, dar nu au posibilități.

Vreau să lucrez cu oameni de pe stradă. Un cenaclu dacă vrei, și pentru actori, să îndrum niște începători. Dar să văd ce ai fotografiat, să văd ce ai filmat”, a declarat Florin Călinescu, în cadrul podcast-ului găzduit de George Buhnici.