Sursă foto: stiridecluj.ro
Floreștiul va avea un parc de 4,2 hectare ce va rivaliza cu Baza sportivă din Gheorgheni, Cluj-Napoca. Oamenii au cerut o astfel de facilitate pentru a putea ieși cu copiii și pentru a face sport. Investiția este de 23 de milioane de lei și va avea cam tot ceea ce și-ar dori un om dornic de a face mișcare.
ChatGPT

Floreștiul va beneficia de un parc extins pe o suprafață de 4,2 hectare, care va rivaliza cu Baza Sportivă din Gheorgheni, Cluj-Napoca. Locuitorii au solicitat cu entuziasm o astfel de facilitățe pentru a putea petrece timp în aer liber alături de copii și pentru a practica sport.

Investiția necesară pentru acest proiect se ridică la 23 de milioane de lei și va include aproape toate elementele pe care le-ar dori o persoană interesată de activități fizice și sportive.

”Am semnat contractul pentru proiectarea și execuția celui mai mare parc multifuncțional din Florești. Sportul este o componentă importantă pentru orice comunitate, cu atât mai mult pentru cea mai tânără localitate din țară. Parcul de pe strada Tăuțiului va fi edificat pe o suprafață de circa 4,2 hectare și va include un parc de aventură, o zonă de picnic, o pistă de role, o pistă de alergare, teren multifuncțional, zonă de fitness, teren de squash, terenuri de tenis, terenuri de badminton, terenuri de baschet și teren de volei. Toate aceste zone vor fi integrate într-o zonă verde și cu alei de promenadă.

Investiția este de peste 23 de milioane de lei și are ca termen de execuție 16 luni”, a precizat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Comuna Florești se mândrește cu una dintre cele mai tinere comunități din România, care este în căutare de spații de recreere și agrement.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.