Apel disperat lansat de părinții unui băiețel de 5 ani! Darius a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică!

Strigătele de ajutor sunt către noi toți! Roxana și Marius sunt părinții care au lansat un apel disperat, cerând ajutor, pe rețelele de socializare, pentru a-și sprijini băiețelul de cinci ani să treacă de această grea încercare! Haideți sa le fim alături, haideți sa arătam ca dincolo de orice, fiecare dintre noi avem o inima mare!

,,Este urgent, avem nevoie de ajutor sa ne salvam băiatul! Suntem disperați! El este Darius, un băiat cu albaștri ca cerul, un dar de la Dumnezeu, așa cum l-am numit încă de când am aflat ca un nou membru apare în familia noastră. Darius are 5 ani și Dumnezeu ne-a îngenuncheat, a scos în calea noastră o încercare grea. Am fost puși în fața unui diagnostic cumplit – Leucemie acuta Limfoblastică L1. Numai numele acestei boli te înnebunește.

(…) Totul pentru noi este nou, încercăm să digeram totul, sa rămânem totodată si optimiști și puternici pentru Darius. Insa avem nevoie de ajutor.

Ne așteaptă o luptă grea și de lungă durată la o clinică din Italia, unde Darius are șanse reale la viata.

Orice ajutor este bine venit, un gând bun, o rugăciune, o distribuire/share, o donație, orice considerați că ne poate aduce mai aproape de vindecare, făcând posibilă întoarcerea lui Darius acasă la frățiorul lui și la viața de dinainte de acest diagnostic cutremurător.

Din păcate nu ne putem descurca singuri, costurile sunt enorme.

Fiecare donație, oricât de mică, pentru noi contează enorm.”, a scris mama băiețelului din Ploiești într-un mesaj disperat care a fost deja distribuit masiv, în ultimele ore, pe rețelele de socializare, semn că Darius are șanse să găsească destui oameni cu suflet care să-i fie alături, în această luptă.

Conturile  unde se pot efectua donații pentru micuțul Darius sunt :

IBAN: RO37INGB0000999913622925

        Titular cont: Marius Daniel Rosu

        Banca: INGB CENTRALA

        Moneda: RON

        Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Revolut : 0720525378

Nume Titular: GEORGIANA ROXANA ROSU

IBAN: RO59BTRLRONCRT0379200501

Moneda: RON