Mihai Morar a declarat că fetița lui s-a confruntat cu mai multe probleme grave de sănătate și că medicii au decis să o opereze de urgență. Mai mult, el a recunoscut că acesta a fost cel mai greu moment din viața lui.

După ce și-a petrecut sărbătorile de iarnă în spital, Mihai Morar a anunțat că fiica lui urmează să fie operată de urgență din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a declarat că medicii i-au spus că micuța are pneumonie cu acumulare mare de lichid și că este în stare gravă.

El a recunoscut că s-a speriat foarte tare și că acesta a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața lui.

„Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță, iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni.”, a povesti Mihai Morar, pe YouTube.

Cel mai greu moment din viața lui Mihai Morar

Mihai Morar a mai declarat că s-a simțit neputincios și că și-a făcut griji pentru fetița lui, dar că medicii au reușit să o salveze. Acesta a mărturisit și că problema de sănătate a micuței a fost o lecție pentru el.

„Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta”, a dezvăluit Mihai Morar, pe Youtube.

N-ar trebui să mai calculăm timpul în ore, în zile și nici măcar în ani. Ar trebui să-l calculăm în momentele în care ne-am făcut griji și în momentele în care ne facem griji degeaba, și, de cele mai multe ori, ne facem griji degeaba.”, a mai spus Mihai Morar.