Compania de Apă Someș S.A. a semnat contractul de lucrări ce prevede ,,Extinderea rețelei de canalizare în localitatea Livada, comuna Iclod, județul Cluj”.

Este foarte important să extindem canalizarea în întreaga localitate, astfel încât de acest serviciu să beneficieze toți locuitorii. Obiectivul nostru rămâne același, ca și cetățenii din mediul rural să aibă parte de aceleași facilități ca în mediul urban iar un număr cât mai mare de clujeni să aibă acces la rețelele județene de apă și canalizare”, a afirmat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Obiectivul de investiții prevede extinderea rețelei de canalizare pe o lungime de 5 km, în localitatea Livada, comuna Iclod, construcția unei conducte de refulare pe o lungime de 1,19 km, precum și a două stații de pompare apă uzată menajeră.

În valoare de 5.055.077 lei, fără TVA, investiția este finanțată de Consiliul Județean Cluj din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID),  alimentat din redevența și impozitul pe profit datorate forului administrativ județean de Compania de Apă ”Someș”.