Delia nu povestește foarte multe în legătură cu viața sa privată, însă acum a dezvăluit faptul că are o obsesie. Mai mult, a spus și ce a cauzat acest lucru.

Delia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Recent, aceasta a povestit pe Tik Tok că are o obsesie pentru parfumuri. Totodată, a spus că a realizat că motivul este ceva ce a trăit în copilărie.

Delia Matache are o obsesie pentru parfumuri

Artista a povestit că pe vremea când era adolescentă, păstra restul de la cumpărăturile pe care le făcea pentru familie, iar cu banii strânși își cumpăra câte un parfum. Ca să o pedepsească, mama ei, Gina Matache, i le arunca la gunoi. Delia a spus însă că nu era bine faptul că oprea restul de la cumpărături, pentru că poate fi considerat un fel de furt.

„Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum.

Asta se întâmpla pe la 13 ani și mama draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă. Pentru că vezi Doamne, la vârsta aia nu era un semn bun ca eu să am parfum.

Oricum nu era ok că gen luam banii și era cumva furt, opream banii de la rest. Apoi am început să le ascund. Mi-a găsit ascunzătoarea și mi le-a aruncat pentru a nu știu câta oară. Și așa m-am traumatizat și iubesc parfumurile azi!”, a spus cântăreața într-un live pe Tik Tok.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea li se alătură Deliei și lui Cheloo în sezonul 14 iUmor
Celebra emisiune de stand-up a fost dată peste cap de plecarea neaşteptată a lui Mihai Bendeac. Un nou sezon, cel cu numărul 14, va începe pe data de 11 februarie.

Dacă după plecarea lui Bendeac, Delia şi Cheloo au jurizat alături de Costel Bojog şi încă un invitat special, altul pentru fiecare ediţie, iată că începând din luna februarie juriul se va schimba din nou.

Delia şi Cheloo îi vor primi la masa juraţilor iUmor pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, buni prieteni şi recenţi concurenți la show-ul America Express, difuzat tot de Antena 1.

Iar în culise îl vom vedea de acum pe magicianul Robert Tudor, care promite că va face un adevărat show alături de Șerban Copoț și Dan Badea.