Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în cadrul căreia au discutat despre procesul de digitalizare a administrației publice

„Joi, 12 ianuarie, am avut o întâlnire cu domnul ministru Sebastian Burduja – Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – în cadrul căreia am discutat despre procesul de digitalizare a administrației publice locale și despre accelerarea procedurilor de interconectare a bazelor de date în vederea asigurării serviciilor digitale de calitate pentru cetățeni.

Cu această ocazie, i-am prezentat dlui ministru dimensiunea de inovare a Clujului și modalitățile prin care ministerul poate sprijini sectorul de inovare, cercetare, dezvoltare și IT din municipiu. Am pus accent pe colaborarea pe care o avem cu clusterele clujene și crearea la Cluj a structurilor europene numite digital innovation hubs, având în vedere potențialul extraordinar pe care Clujul îl are.

Totodată, am adus în discuție și implementarea proiectelor din PNRR pentru care Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării este responsabil”, a declarat Emil Boc.

  •  
  •