Elena Udrea primește încă o lovitură după gratii. Mari probleme cu justiția în familie

0
16

Fostul ministru Elena Udrea a primit încă o lovitură, în închisoare, la doar o zi după ce i s-a făcut rău și a fost transferată la spitalul din Ploiești. De această dată, este vorba despre familia sa care se confruntă cu probleme mari. Situația este dificilă, mai ales că justiția s-a pronunțat, iar șansele ca lucrurile să se schimbe în bine sunt minime. De după gratii, fostul ministru nu poate interveni în nici un fel în ajutorul celor dragi.

Iubitul lui Elena Udrea, Adrian Alexandrov, este executat silit pentru o serie de datorii acumulate printr-o societate comercială în care deține 50% din acțiuni. El a fost dat în judecată de o altă societate comercială, din Bistrița, pentru mai multe datorii neachitate. În urma acestui proces, pe 25 octombrie 2022, la Judecătoria Buftea a fost înregistrat un dosar de încuviințare a executării silite.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”, se arată în decizia pronunțată de judecătorii din Buftea.

În replică logodnicul Elenei Udrea spune că va contesta tot. “Nimic deosebit, se ocupa avocata noastră, le-a suspendat cererea. Este vorba despre persoane care voiau bani pe servicii pe care nu le-au prestat conform contractului dintre noi. Tipic românesc. Munca zero, dar vor bani. O să tot avem astfel de acțiuni” a explicat Adrian Alexandrov pentru EVZ.

Iubitul Elenei Udrea are probleme cu datoriile

Contractul are legătura cu proiectul imobiliar de la Cluj. Adrian Alexandrov este implicat într-o afacere imobiliară de anvergură la Cluj-Napoca, prin intermediul fimei SC Realtopfarma SA. Este vorba despre proiectul Transilvania Smart City, un proiect de dezvoltare imobliară ce prevede construcția a 10.000 de apartamente. Transilvania Smart City va mai include un mall, restaurante, hoteluri, un parc de două hectare, heliport, creșă, grădiniță, școală.

Proiectul prevede ca transportul spre oraș și aeroport să se facă cu telegondola, iar livrările în interiorul cartierului să se opereze cu ajutorul dronelor. Alexandrov trebuie să se ocupe acum de proiect de unul singur având în vedere că Elena Udrea se află după gratii și drept urmare nu are nicio posibilitate de a face demersurile necesare pentru ca lucrurile să evolueze. De altfel cartierul de la Cluj nu este singura grijă a lui Alexandrov, el trebuie să se ocupe și de copilul pe care îl are cu Elena Udrea, micuța Eva Maria, care este la grădiniță și care nu știe că mama ei se află după gratii, ci știe că muncește acolo, asta pentru a suporta lipsa Elenei mai ușor

Vezi articolul original Elena Udrea primește încă o lovitură după gratii. Mari probleme cu justiția în familieExpressPress