Sursă foto: stiridecluj.ro

Duminică, 4 iunie, un tânăr a fost împușcat în picior de polițiștii din Huedin, în localitatea Săcuieu, unde se presupune că a avut loc o infracțiune silvică.

Polițiștii le-au cerut socoteală celor implicați în transportul de lemne ilegale și, în timpul intervenției, un verișor al acestora care a venit la locul faptei, a devenit agresiv. Acesta ar fi încercat să sustragă arma unuia dintre polițiști, moment în care un alt agent l-a împușcat în picior. În prealabil, polițistul a tras două focuri de avertisment.

Evenimentele ulterioare au fost surprinzătoare și nepotrivite pentru România din anul 2023, o țară membră a Uniunii Europene. Bărbatul rănit a fost filmat de o altă persoană apropiată, în timp ce se deplasa pe stradă, fiind urmărit de poliție.

Comportamentul polițiștilor a fost extrem de jenant. Unul dintre agenți a fugit în urmărirea celui rănit, iar întreaga scenă a fost înregistrată și transmisă pe internet. Alți polițiști au sosit la fața locului și l-au ajutat pe bărbatul împușcat să-și aplice un garou pe picior, pentru a opri sângerarea.

În cele din urmă, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.