Sursă foto: stiridecluj.ro

România este cunoscută în întreaga lume pentru drumurile sale montane, cu peisaje care încântă orice privire. Transfăgărășanul și Transalpina sunt cele mai cunoscute dintre acestea, dar un al treilea drum din Munții Apuseni le face o serioasă concurență. După doi ani de lucrări, proiectul de modernizare a drumului județean de 25 km, numit Drumul Apusenilor, a fost finalizat.

Proiectul a inclus modernizarea structurii rutiere și alte investiții importante, cum ar fi construirea a 7 poduri, 280 de accese la proprietăți situate pe traseu, peste 9,5 km de trotuare. Acest drum traversează una dintre zonele cele mai frumoase și spectaculoase din Munții Apuseni și va deschide noi oportunități de dezvoltare economică, socială și turistică. Drumul este spectaculos în toate anotimpurile și oferă multe puncte de unde se pot face fotografii memorabile.

Proiectul a costat 132 milioane de lei și începe la intrarea în localitatea Valea Drăganului, continuă până la proximitatea Barajului Drăgan-Floroiu și ajunge până la limita administrativă cu județul Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.