Categorii
Showbiz

Drama modelului cu sâni de 10 kilograme fiecare. E incredibil în ce hal a ajuns. Atenție, imagini cu impact emoțional!

Implantul mamar mărimea 38 J al modelului dependent de chirurgie estetică a explodat – între timp, fanii o roagă să nu se mai supună altor operații estetice: „Corpul tău îți spune literalmente să te oprești”. Dar Mary Magdalene e chiar de neoprit.

Drama modelului care este realmente dependent de operațiile plastice extreme. A ajuns să arate ca un „extraterestru”. Iar acum aspectul său e și mai dramatic, după ce unul dintre implanturile ei mamare de 10 kg pur și simplu a explodat. Canadianca Mary Magdalene, în vârstă de 30 de ani, a cheltuit peste 100.000 de dolari pentru operații de-a lungul timpului și aproape a murit pe masa de operație de mai multe ori.

Procedurile ei extreme i-au provocat dureri severe de spate. Practic, a ajuns să aibă 20 kg de sâni și are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Cel mai recent eșec al vedetei e faptul că unul dintre implanturile ei de 5.000 cmc a explodat, lăsându-o cu un singur sân enorm și un loc gol, lăsat lângă el.

Deși nu este clar ce a cauzat explozia implantului 38J, unii fani speculează că Mary l-ar fi umplut în exces folosind un expansor. Expansoarele sunt o caracteristică a unor implanturi care permit pacientului să le completeze singur cu soluție salină printr-un ac și un port în implant.

Drama modelului cu sâni de 10 kilogramemodelului
Modelul vrea să revină la forma inițială

„Implantul mamar mi-a explodat – din nou”, a spus modelul din Toronto, care urmează să fie „operat pentru a le scoate ambele implanturi săptămâna viitoare”. Mary crede că implantul ei spart este un „semn” că ar trebui să înceapă să adopte un aspect mai „natural” după un deceniu în care și-a transformat corpul cu o o serie de intervenții chirurgicale. „Voi reveni la firma inițială nu numai la sânii mei, ci și în alte părți ale corpului meu”, le-a spus ea celor 163.000 de urmăritori de pe Instagram.

Ea a dezvăluit, de asemenea, în timpul unui stream live, că nu a durut când implantul i-a explodat. Vedeta OnlyFans a spus că se bucură de epoca ei „unisân” și chiar s-a comparat cu un „extraterestru”, scrie DailyMail.com.

Mary Magdalene nu mai seamănă a om, din cauza operațiilor

Modelul foarte tatuat și-a făcut prima procedură la vârsta de 21 de ani, când lucra ca stripteuză și escortă. De-a lungul anilor, celelalte intervenții chirurgicale ale ei au inclus liftingul sprâncenelor, transferuri de grăsime, operații multiple de nas și sâni, fațete, liposucție, intervenție bărbie, fațete de porțelan la dinți și multe altele. Mary a avut o a patra operație la nas anul trecut pentru a crea un „nas Barbie” perfect, împreună cu o operație de ochi de pisică și implanturi de sprâncene.

Ea a devenit o senzație în rețelele sociale în 2018, după ce aproape a murit în timpul unei operații în Columbia pentru a obține „cel mai gras vagin din lume”. Operațiile ei au dus la multiple complicații de sănătate: în aprilie trecut, ea a dezvăluit că nu mai poate închide gura din cauza atâtor proceduri pe buze, iar în septembrie a spus că sânii ei enormi au adus-o în scaunul cu rotile.

Sursa foto: Instagram