Dorian Popa este un nume cunoscut de toată lumea, care a devenit faimos prin apariția sa în serialul „Pariu cu viața”. Vedeta s-a lăsat de actorie, dar s-a implicat în alte proiecte, vizibile pe rețelele sociale și pe YouTube.

Dorian Popa, victima bullying-ului la școală

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Dorian Popa a venit împreună cu mama sa, Mămișor, și au revăzut împreună amintiri din perioada liceului. Pe parcursul emisiunii, Dorian a arătat spectatorilor câteva fotografii din acea perioadă, în care era foarte subțire și avea o tunsoare cu aspect de „castron”.

„Deci, așa arătam în clasa a 9-a. Aveam 50 de kg. Stai să vezi că de mic am trăit lucruri dificile. Hate-ul exista încă de pe atunci. Bullying, dar cine știa ce este bullying când eram eu a noua. Au zis, cum să câștige mă, asta, Mr. Boboc, e vrăjeală că e frate-su mai mare și se cunoaște cu ăia mai mari, că nu are cum să câștige slăbănogul ăla.

‘Slăbănogul’, am zis eu în gândul meu și aici m-am apucat de sală. Ca să vezi ce înseamnă dintr-o chestie relativ nasoală. Că îți dai seama, atunci în a 9-a m-a afectat puțin, adică așa prostalău eram, nu meritam să câștig?”, a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa, în culmea fericirii

Dorian Popa este în culmea fericirii după ce și-a cumpărat primul Lamborghini, mașină pe care a comandat-o în urmă 6 luni.

Dorian Popa deja știa că o să plătească foarte mult pentru a-și cumpăra noul Lamborghini Huracan. El a recunoscut că bugetul lui inițial era de 200.000 de euro pentru mașină, însă a făcut un compromis și a plătit într-un final 300.000 de euro, cu o mică reducere de 10.000 de euro, conform acestuia.

„Eu imi găsesc fericirea achiziționând mașini și eu mă înscriu aici. Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi-i l-am făcut de 1 iunie, de ziua copiilor. Așteptarea a fost grea.

Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde ma uitam depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place” a declarat Dorian Popa, despre vehiculul achiziționat din Italia.