Dorian Popa nu are niciun secret față de fanii lui, însă expunerea online îi aduce și neplăceri. Oricine este interesat poate să afle cum arată vila vloggerului, dar și ce obiecte valoroase se află în locuință. Dacă în trecut răufăcătorii i-au trecut pragul de mai multe ori, acum cartierul în care locuiește Dorian Popa acum este foarte bine păzit de echipaje de Poliție, scrie spynews.ro.

Noaptea trecută, Dorian Popa a publicat un videoclip în care se poate observa cum o mașină dubioasă trece prin fața casei lui, iar imediat o altă mașină de poliție merge după ea, pornindu-și girofarurile când se apropie de autoturism. Omul de afaceri a înregistrat fiecare moment și le-a mulțumit celor care au grijă de siguranța lui.

”Golanii se țin de plimbări nocturne. Poliția ne protejează. Mulțumim pentru tura de noapte”, a scris Dorian  pe Instagram.

Ce afaceri are Dorian?

Dorian activează și în domeniul afacerilor imobiliare. Vloggerul a construit un cartier de case, pe care le vinde. Vedeta nu se mulțumește cu puțin și și-a propus ca în 2023 să își extindă cartierul de vile.