Dorian Popa, în vârstă de 34 de ani, este foarte preocupat de aspectul său fizic și se antrenează în mod constant la sală pentru a-și întreține forma fizică. Vedeta a investit întotdeauna mult în aspectul său și a încercat în mod constant să își îmbunătățească aspectul fizic prin diverse proceduri estetice, cum ar fi implanturile de păr și de barbă realizate în 2016 și 2020.

Dorian Popa, schimbări la început de 2023

Artistul a făcut, recent, un nou implant de păr pentru a uniformiza anumite zone ale părului care nu au crescut corespunzător.

„Frații mei, este oficial, am dat jos plantația. Începem procedeul de îndesire. Astăzi facem completări, implantul pe care îl am e foarte blană, dar s-a mai dus pe aici, așa că aveam un gol-două care mă supără. Intrăm în 2023 cu refresh la maxim! (…)

Gata extracția, de la spate s-a luat răsadul și acum urmează să îl plantăm frumos în toate golișoarele. HÎTZ, Johnutzule, oficial am ajuns acasă…”, a remarcat Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa, dezvăluiri despre afacerile pe care le are

Dorian Popa e mulțumit și mândru de averea pe care a strâns-o la doar 34 de ani, dar încă nu e pe deplin fericit. „Îmi lipsește liniștea mondială, națională, cum vreți să-i spuneți voi. Vreau ca oamenii să fie normali din nou, să fie fericiți, să nu mai avem griji de astea cu bombe, cu măști, cu toate nebuniile din ultimii trei ani care efectiv ne-au dat peste cap”, a spus artistul, într-un interviu pentru Ciao.

„Anul 2022 nu a fost un an rău pentru mine, încă nu am făcut bilanțul firmelor ca să văd un upgrade față de anul trecut, însă ce m-a deranjat la 2022, a fost un an poate nu prea plăcut pentru semenii mei și energia din atmosferă pentru mine contează foarte mult. Eu îmi doresc ca toată lumea să fie fericită, nu numai eu”, a spus Dorian Popa.

El are mai nou afaceri și în domeniul imobiliarelor. Întrebat dacă e mulțumit de cartierul de vile pe care le-a construit, acesta a răspuns: „Nu numai că sunt mulțumit de Hâtz Residence și de cât m-a ajutat Doamne-Doamne, dar sunt foarte fericit că am ajuns la capitolul mobilat casele și abia acum clienții mei și viitorii mei clienți devin convinși că ceea ce spun aia fac”.