Un șofer de 24 de ani a provocat moartea unei femei și unui bărbat, sâmbătă seară, 21 octombrie, după ce a intrat într-o depăşire neregulamentară și s-a izbit frontal de autoturismul în care se aflau cele două victime, la ieşirea din oraşul Gherla, potrivit IPJ Cluj, citat de News.ro.

Accidentul s-a produs pe drumul european E576, în judeţul Cluj. Bărbatul decedat avea 67 de ani, iar femeia avea 63 de ani.

Când salvatorii au ajuns la locul accidentului, bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator, întins pe șosea, în afara autoturismului. Victimei i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultat. 

Femeia a fost găsită încarcerată, cu multiple traumatisme şi în stare de inconştienţă. Ea a fost predată de către pompierii de la descarcerare către un echipaj medical, însă la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitată.

După accident, șoferul care a produs accidentului a fost testat cu etilotestul, care a indicat o alcoolemie de 0,60 mg alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Cluj.