Sursă foto: stiridecluj.ro

Inspectoratul de Stat pentru Construcții din Cluj a acordat o amendă extrem de mică după ce un zid de sprijin s-a prăbușit peste șase mașini în Cluj-Napoca. Aceasta a fost de 40.000 de lei și poate fi contestată și micșorată.

Pe strada Lombului nr. 2-4, un zid de sprijin a căzut peste șase mașini, iar pagubele sunt foarte mari. Însă, surpriza este că inspectorii din construcție care verifică șantierele și dau amenzi constructorilor fără relații, nu au verificat și strada Lombului. Dacă ar fi făcut-o, ar fi văzut că lucrările erau de o calitate slabă. Paul Racoviță, inspector general al ISC Cluj, a declarat că s-au găsit deficiențe atât în execuția, cât și în faza de proiectare a zidului de sprijin, conform sursei Cluj24.ro.

În urma celor constatate au fost sancționați contravențional dirigintele de șantier și responsabilul tehnic cu execuția, cu sancțiuni care cumulează 40.000 de lei”, a precizat Paul Racoviță.

În acest timp, șoferii sunt nevoiți să plătească repararea mașinilor lor, în timp ce reprezentanții ISC nu își asumă nicio responsabilitate, deoarece nu au verificat calitatea lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.