Delia este fără doar și poate una dintre cele mai mari voci ale României. Printre proiecte și concerte, artista își face deseori timp pentru a face câte o escapadă în diverse locuri din lume, acum fiind plecată în însorita Asia. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, cântăreața s-a fotografiat în ipostaze incendiare, în costum de baie, și a stârnit numeroase reacții din partea fanilor ei, pe rețelele sociale.
Delia
Delia, o nouă apariție incendiară din vacanță

Pasionați de călătorii, Delia și soțului ei le place să exploreze cele mai îndepărtate colțuri ale lumii și să descopere cât mai multe tradiții ale locurilor. Au fost de multe ori în Asia, iar de curând s-au întors acolo, pentru a se mai bucura de puțină vară.

Astfel, Jurata de la Antena 1 și partenerul ei de viață au plecat într-o vacanță prelungită, binemeritată, la începutul anului. Delia se bucură din plin de soarele, plajă și peisajele exotice din jur, imortalizând în fotografii cele mai frumoase momente pe care le trăiește.

Însă dintre aceste fotografii, sunt câteva care se evidențiază în mod clar. Cunoscută drept o persoană care preferă un stil vestimentar ce nu lasă mai nimic la vedere, de această dată, fosta componentă a trupei N&D s-a lăsat surprinsă de obiectivul aparatului foto într-un costum de baie minuscul, spre încântarea fanilor de sex masculin.
Delia
Fotografia a stârnit un val mare de reacții

Delia s-a lăsat fotografiată în câteva ipostaze menite să stârnească invidia domnișoarelor și admirația bărbaților. Vedeta Antenei 1 și-a etalat trupul perfect într-un costum de baie care i-a scos în evidență formele superbe pe care le are, la cei aproape 41 de ani.
Delia
Desigur, fanii nu s-au putut abține din a-i complimenta apariția și i-au transmis mii de mesaje laudative.

„Unică, ce femeie si frumusețe!

Bunăciune!!!

Bombă cu ceas! Perfectă!

Așa ar trebui să arate o femeie perfectă, fizic vorbind!

Ești superbă și te admir foarte mult!

Așa arată perfecțiunea!

Uau! Superbă!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea de pe rețelele sociale.