Delia Matacke și-a surprins urmăritorii în ziua de Crăciun! Aceasta a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil. Toți au rămas mască la auzul acestor vorbe din partea Juratei de la iUmor

Delia i-a surprins pe toți! Vedeta a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil. S-a întâmplat în ziua de Crăciun

Jurații de la iUmor au fost acompaniați de Moș Crăciun în timpul ediției de Crăciun a emisiunii. Totuși, pe scena show-lui a urcat și celebrul personaj Grinch, care a făcut un roast la adresa tuturor.

De asemenea, Grinch le-a transmis telespectatorilor un mesaj cu ocazia sărbătorilor, iar jurații de la iUmor au fost întrebați cum s-au pregătit pentru Crăciun.

„Noi, de Crăciun, facem cozonaci, facem sarmale, facem piftie și cartofi la cuptor”, a declarat Delia.

În schimb, următoarea declarație a fost o adevărată surpriză.

„Dacă e să am vreodată un copil, eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există”, a mai spus Delia.

Mama artistei a făcut o serie de dezvăluiri mai puțin cunoscute despre Delia și despre familia sa
În altă ordine de idei, amintim că mama artistei a făcut anterior o serie de dezvăluiri mai puțin cunoscute despre Delia și despre familia sa.

„Noroc cu Delia care ne ia de păr și ne adună pe toți și noroc cu spațiul ei generos. La ea acasă ne-am întâlnit, fiecare și-a primit cadoul. Cei mici cu veselia lor, noi astea mai coapte pe la bucătărie, așa a trecut ziua.

Fiecare a luat ceea ce a considerat, cadoul cel mai mare este că suntem cu toții în jurul mesei pentru că se întâmplă foarte rar, adică doar de două ori pe an, Crăciun și Paște. Am încercat să facem un obicei din asta, foarte rar se întâmplă să nu fim toți, de când sunt copiii, suntem toți”, a declarat Gina Matache la Antena Stars

Mama Deliei a avut probleme de sănătate în ultima vreme, dar artista i-a fost mereu alături. Ea a spus că acum este bine cu sănătatea și a mărturisit că artista este mereu grijulie cu ei în această privință.

„E un copil foarte atent și generos. Ne sprijinim reciproc și ea are nevoie de noi să o susținem. Nu vrem să o încărcăm cu problemele noastre, multe lucruri ea nu le știe. Doar ce nu ai să ascunzi, află. Răzvan o ajută tare mult, n-am văzut așa soț grijuliu, care știe și programul la care trebuie să plece de acasă, o ajută foarte mult și noi cum putem”, a declarat Gina Matache la Antena Stars.