Lupta în instanță dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. Artista este nemulțumită de faptul că nu a primit custodia exclusivă a fetițelor ei, dar și de faptul că pensia alimentară este mult prea mică. Ea a atacat cu apel sentința din procesul de divorț.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în 2019, la scurt timp de la muntă. Cei doi au împreună două fetițe, iar procesul de divorț a fost unul cu scandal.

Cântăreața a cerut să aibă custodia exclusivă a copiilor, dar judecătorii au decis că atât ea, cât și fostul ei soț vor avea un cuvânt de spus când vine vorba despre copiii lor.

Vrea să ia singură deciziile

Andreea Bălan a contestat decizia și explică de ce dorește să fie singura care să ia decizii pentru viitorul fetițelor ei. „Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar în ceea ce privește deciziile cu privire la copii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia alimentară sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare.

Și da, deciziile în ceea ce privește școala, îngrijirile medicale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect”, a declarat Andreea Bălan.

Nemulțumită de pensia alimentară

Fetițele locuiesc cu mama lor, iar George Burcea le plătește pensie alimentară. În ultima vreme, nu le-a vizitat prea des deoarece a plecat în SUA alături de actuala sa iubită, Viviana Sposub. Andreea Bălan a contestat și suma decisă de judecători în ceea ce privește pensia alimentară.

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani, deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor. El plătește o pensie alimentară infimă doar de câteva luni. O treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

Nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm total în grija mamei, doar pentru că ea poate”, a mai spus Andreea Bălan, potrivit viva.ro.