Chiar dacă Dorian Popa are o relație de ani de zile, el a recunoscut că îi este frică să devină tată și că nu simte să aibă un copil. Artistul a explicat și de unde se trage teama lui.

Dorian Popa și Claudia Iosif au o relație de ani de zile, dar artistul a declarat că nu vrea să fie tată. El a mai recunoscut că are alte planuri în acest moment și că îi este frică să aibă un copil.

Dorian Popa a declarat că frica lui de a avea un copil a început după ce a aflat de la prieteni că există posibilitatea ca bebelușul să se nască cu probleme de sănătate. El a mărturisit că nu simte să fie tată și că folosește mai multe suplimente nutritive, interzise celor care încearcă să aibă un copil, pentru a arăta așa cum își dorește.

„Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre… Am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel… Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama.

Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior. Deocamdată nu simt chestia asta. În momentul în care o voi simți nici nu voi sta pe gânduri, nici nu voi clipi, dar cred că e o chestie pe care trebuie s-o simți din adâncul inimii.”, a declarat Dorian Popa.

Ce planuri are Dorian Popa

Dorian Popa a mai declarat că el încă se simte un copil și că își petrece majoritatea timpului la muncă. El a spus și că un tată trebuie să aibă un program mai organizat, dar că meseria lui nu îi permite asta.

„Dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac. Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus. Păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult. Încât el să simtă că creşte alături de tine. Iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el. Nu! La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara. Și marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil.”, a mai spus Dorian Popa, potrivit Spynews.