Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat în luna septembrie a anului trecut. Fostul cuplul a motivat că distanța dintre ei ar fi fost motivul care a dus la despărțite. Fostul portar al Rapidului, Rică Răducanu, a spus care este adevărul motiv al despărțirii.

Rică Răducanu, fostul mare portar al echipei de fotbal Rapid, a explicat de ce unii mari sportivi români s-au despărțit de partenerii lor. Fostul fotbalist consideră că distanța este un factor care își pune amprenta într-o relație, iar „ochii care nu se văd se uită”. Răducanu este convins că doi soți trebuie să fie împreună. El a vorbit și de divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Cei doi s-au despărțit la doar un an de la căsnicia și cu două luni înainte de cununia religioasă.

Răducanu a subliniat că viața de sportiv este grea pentru că trebuie să pleci în diferite cantonamente și ești departe de partenerul tău. Legenda Rapidului a punctat că nu a fost vorba de bani între jucătoarea de tenis și Iuruc pentru că amândoi au resurse financiare. Adevărata problemă a fost că Simona era mereu plecată din țară din cauza turneelor și antrenamentelor.

„E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva”, a mai spus Rică Răducanu.

Simona Halep a fost în aceeași situație ca Gică Hagi

Rică Răducanu mai adăugat că și Gică Hagi a pățit la fel cu prima sa soție. Antrenorul de la Farul Constanța a divorțat foarte repede de la căsătorie pentru că era mereu plecat din țară. Fostul fotbalist a jucat la echipe din campionatele puternice ale Europei, iar fosta sa soție a rămas în România. „Săracul a umblat pe la echipele din străinătate, pe la Real Madrid, iar ea era pe aici, pe acasă, nu stătea cu el. Întâmplarea face ca Simona Halep și Gheorghe Hagi să fie machedoni, dar nu e o regulă. Treaba e că ești om, iar mulți sportivi plecați cu lunile de acasă au pățit acest necaz”, a concluzionat Rică Răducanu.

Gică Hagi este căsătorit cu Marilena Vlahbei, cumnata lui Gică Popescu. Cuplul are împreună doi copii, pe Kira, care este actriță, și Ianis care i-a călcat pe urme tatălui său. Componentul „Generației de Aur” a mai avut o soție, în anii 1990. Este vorba de Leni Celnicu cu care a fost coleg de facultate. Cei doi au fost căsătoriți doar doi ani, potrivit Ego.ro.