Dan Negru a făcut o descoperire fabuloasă în India despre Nicolae Ceaușescu. Aflat în vacanţă departe de ţară, celebrul prezentator TV a făcut o descoperire fabuloasă despre Nicolae Ceaușescu. Imaginile sunt din unul dintre cele mai căutate locuri din India.

Dan Negru a descoperit numele lui Nicolae Ceaușescu la memorialul celebrului Mahatma Gandhi, un loc de pelerinaj pentru indieni. În locul sacru sunt doi copaci, iar unul dintre ei a fost plantat chiar de către Nicolae Ceaușescu.

Fostul lider comunist este notat pe pancarta din zona turistică. „Plantat de Nicolae Ceaușescu, președintele consiliului de stat al României, pe 13 octombrie 1969”, stă scris pe indicator.

Dan Negru: Ole, Ole… Ceaușescu încă e!

Dan Negru continuă relatarea: „Ăsta e memorialul lui Mahatma Gandhi, unul dintre cele mai căutate locuri din India. (…) În fața memorialului părintelui națiunii, cum e numit Mahatma Gandhi, e un copac plantat de Ho Chi Minh și mai este încă unul, cel de acolo”, îndreptând camera spre acel loc, după cum puteţi vedea în imagini.

Doi copaci, atât! Ăștia doi sunt în fața memorialului părintelui națiunii indiene! Hai să vi-l arăt pe al doilea, că merită. Țineți-vă bine!”, a spus Dan Negru, în videoclipul publicat pe Facebook.

„Al doilea copac din fața memorialului părintelui națiunii Mahatma Gandhi a fost plantat de, țineți-vă bine… Nicolae Ceaușescu în 13 octombrie 1969, uite cât s-a făcut. Acesta este unul dintre cele mai căutate locuri din India, memorialul celui mai iubit politician pe care l-a avut India vreodată, Mahatma Gandhi, și ăla e copacul lui Ceaușescu. La mulți ani, România!”, a mai spus Dan Negru în clipul postat pe rețelele de socializare.

Urmăritorii prezentatorului TV s-au arătat umiţi de descoperirea sa

Fanii prezentatorului Dan Negru s-au arătat uimiți de imaginile postate pe social media: „Ce-a făcut Ceaușescu n-or să facă cei de la guvernare în veci… și nici cei care vor veni după… Toți o apă și-un pământ!”

„Mulțumesc pentru aceste informații pe care, pe bune, chiar nu le știam! Seară frumoasă și așteptăm alte lucruri interesante! (…) Chiar nu știam acest lucru. Interesant. Mulțumim pentru informație”, a scris cineva.

Altcineva a comentat: „La mulți ani, d-le Dan! Frumos, la fel copacul, care va dăinui! Întru recunoastere, ceea ce la noi nu se întâmplă! Stau boșii în cea mai mare investiție din vremea lui Ceaușescu și a poporului muncitor de atunci! Fără recunoștință și recunoastere unde să ajungem? Muncitorii acelor vremuri, pensionarii de astăzi de care se împiedică economia! Nu am știut acest lucru. Interesant! A avut greșelile lui, dar a construit și a lăsat ceva în urma lui. Adică de atunci, nici spitale, nici autostrăzi, nici nimic!”, a scris un comentator.

„De pe urmele lui Ceaușescu culeg roadele și astăzi cine nu merita!!! An nou binecuvântat cu sănătate” a comentat la postarea lui Dan Negru de pe Facebook.