Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, se menține în formă fizică excelentă de mulți ani datorită stilului său de viață sănătos și faptului că face sport cât de des poate. Însă, sărbătorile pot fi o perioadă periculoasă pentru oricine, așa că ne întrebăm cum reușește Mirela să-și mențină forma după ce exagerează cu mâncărurile tradiționale de Crăciun sau Revelion.

Mirela Vaida este o bucătăreasă iscusită

Vedeta Mirela Vaida are o familie numeroasă și, de sărbători, masa trebuie să fie plină cu tot felul de preparate festive. Este greu să reziști tentației sarmalelor, fripturii sau salatei de boeuf, mai ales că Mirela este și o bucătăreasă foarte talentată, așa cum am putut vedea pe canalul ei de YouTube, unde prezintă rețete și modul în care sunt preparate diverse mâncăruri.

Datorită programului încărcat, prezentatoarea a stabilit câteva ore fixe pentru mese. Într-un interviu recent, ea a declarat că merge la filmări cu propriile mâncăruri, pentru a putea mânca în pauzele de filmare.

„Mâncarea este ceva esențial, nu m-am ferit să recunosc asta. Iubesc să mănânc, dar încerc să mănânc câte puțin din toate. Acum, singura dieta care dă rezultate la mine este să nu mai mănânc seara, după ora 18:00. Este, de fapt, și motivul pentru care eu merg cu mâncarea după mine, la muncă.

La pauza publicitară de la 18 fără 10 eu am sacoșa mea cu mâncare, în platou, pe care o deschid și o mănânc acolo. De obicei, îmi trebuie două pauze ca să termin”, a declarat Mirela Vaida, pentru spectacola.

Când Mirela Vaida exagerează cu mâncarea sau consumă alimente care îngrașă, cum ar fi cele de pe mesele de sărbătoare, ea recurge la un truc care, în cazul ei, funcționează întotdeauna. Ea spune că disciplina și renunțarea la mâncat după ora 18:00 au ajutat-o să slăbească. Pentru a preveni senzația de foame care poate apărea seara târziu, Mirela Vaida bea un ceai de fructe aromat.

„Am slăbit, pentru că m-am disciplinat un pic. Cred că poți să mănânci orice, dar nu mânca seara, după ora 18:00, orice ar fi. Am acum un secret, mi-am făcut un fel de tabiet al meu și al copiilor, ne facem câte un ceai de fructe seara. (…)

Se vede că am slăbit, pentru că nu mai mănânc seara, ăsta este singurul lucru la care am renunțat.”, a adăugat vedeta.