Știai că este posibil să îți amanetezi mașina pentru a obține rapid bani atunci când apar cheltuieli neprevăzute? Amanetarea mașinii îți oferă garanția că vei obține banii doriți rapid și ușor. Asemeni unui împrumut de tip amanet clasic, un împrumut de tip amanet auto răspunde unei nevoi cât se poate de simple: deții un bun de valoare cum este un autoturism pe care îl poți amaneta pentru o anumită sumă de bani. Pe întreaga durată a contractului, mașina ta rămâne în custodia casei de amanet, este parcată în deplină siguranță într-un parc auto păzit și monitorizat 24 de ore din 24.

De ce să îți amanetezi mașina?

Amanetarea mașinii este o formă de garanție care te poate ajuta să soliciți un împrumut. În principiu, este similar cu darea în gaj, deoarece valoarea bunului pus în gaj oferă o garanție suplimentară pentru a susține procesul de creditare.

Punerea în gaj a unei mașini ca garanție este o practică obișnuită, sub rezerva anumitor condiții:

-trebuie să fii proprietarul mașinii gajate

-permisul de conducere nu trebuie să fie suspendat

-valoarea vehiculului trebuie să fie stabilită de către licitatori.

Estimarea acestora determină valoarea împrumutului, care se acordă, în general, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de rambursare anticipată fără costuri suplimentare. La finalul contractului, împrumutul trebuie rambursat.

Care sunt condițiile care trebuie respectate pentru a obține un credit de tip amanet auto?

Condițiile pentru obținerea unui credit de tip amanet auto sunt extrem de flexibile. În cazul în care ești interesat de amanet auto București, trebuie să știi că principala condiție pentru a obține un credit de tip amanet auto este aceea că trebuie să fii proprietarul mașinii. Pentru a justifica acest lucru, va trebui să furnizezi documentul de înmatriculare al mașinii. Înainte de acordarea unui împrumut, specialiștii trebuie să verifice identitatea ta. Pentru asta, va trebui să prezinți o carte de identitate sau un pașaport valabil. În cazul în care are îndoieli în legătură cu proprietatea mașinii, casa de amanet poate solicita orice alt document care doveditor – facturi, chitanțe de vânzare, etc. De menționat este faptul că pentru a ridica mașina gajată, odată suma de bani rambursată, se va face o programare cu cel puțin două zile înainte.

Avantajele și dezavantajele amanetării mașinii

Amanetarea mașinii are atât avantaje, cât și dezavantaje:

  • Autovehiculul nu este vândut, deoarece este dat în gaj ca garanție. Atât timp cât îți achiți dobânda, acesta îți aparține în continuare.
  • Costul total al creditului este redus dacă alegi să îl rambursezi rapid.

După cum poți vedea și tu, amanetarea mașinii reprezintă cea mai bună soluție în cazul în care o bancă tradițională, dintr-un motiv sau altul, nu este dispusă să îți ofere un împrumut rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.