Cunoscutul actor George Mihăiță i-a cerut lui Codin Maticiuc să-i aranjeze o întâlnire cu interlopul Nuțu Cămătaru. Cei doi s-au întâlnit și au petrecut împreună o bună perioadă de timp.

În cel mai recent proiect din care face parte, Codin Maticiuc interpretează rolul unui interlop bucureștean.

Printre actorii care fac parte din această distribuție se numără mai multe nume, precum Theo Rose, Carmen Tănase, dar și cunoscutul George Mihăiță care joacă rolul de capul mafiei din serialul Clanul difuzat de Pro TV.

Ce a vrut George Mihăiță de la Nuțu Cămătaru

„Gândește-te că l-am dus pe George Mihăiță s-l cunoască, înainte să înceapă filmările. George Mihăiță a vrut să-l cunoască și să-l vadă, el cumva nu-l juca pe Nuțu, juca un astfel de lider, de om, de putere, de așa mai departe.

Și a zis: «bă, mi-ar plăcea și mie să-l cunosc, să-l văd, cum se poartă, cum se raportează, cum se uită la tine»”, a declarat Codin, în cadrul podcast-ului lui Speak.

Mihăiță a stat o perioadă bună de timp pentru a analiza comportamentul lui Nuțu Cămătaru, expresia feței, dar și felul în care vorbește, pentru a putea interpreta rolul așa cum trebuie.

„Sincer, cred că i-ar fi plăcut să aibă și mai mult timp, adică în străinătate, în toate filmele străine se întâmplă asta ani de zile. Ori dacă există cu adevărat personajul, actorul se duce să cunoască personajul și stau împreună și lucrează, dacă nu, se duce într-un mediu similar”, a mai spus Codin Maticiuc.