Mihaela Rădulescu a dezvăluit cum reușește să își mențină silueta de invidiat la 53 de ani. Fosta prezentatoare a declarat că nu doar alimentația și sportul sunt importante pentru a arăta bine.

Mihaela Rădulesu este considerată una dintre divele României, chiar dacă a ajuns la 53 de ani. Vedeta a dezvăluit cum își menține silueta și care sunt alimentele pe care nu le mănâncă niciodată. Ea a declarat că alcoolul trebuie evitat cu orice preț.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara, ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, fana operațiilor estetice

Mihaela Rădulescu a mai recunoscut că are mai multe operații estetice și că nu consideră că este o rușine. „Diva de la Mocano” a declarat că nu o interesează părerile negative și că fiecare om face ce vrea cu viața lui.

Mihaela Rădulescu

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operațiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus și pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecții intravenoase, le povestesc pe toate.

Când mi-am schimbat nasul, a știut toată țara. Deci, ceea ce am simțit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviință să dau explicații suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească și să inventeze operații care n-au existat, aia înseamnă deja răutate și prostie.

Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi și spre binele nostru. Și le fac de câte ori o să am chef”, a mai spus Mihaela Rădulescu, potrivit viva.ro.