O agenție imobiliară oferă spre vânzare o vilă interbelică în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, la peste 1x.5 milion de euro, scrie publicația locală Cluj24.

„Imobilul a fost renovat complet, dispune de geamuri termopan și pe fiecare nivel există centrală termică proprie, cu contorizare separată pe fiecare nivel. Datorită zonei și compartimentării, imobilul se pretează perfect pentru orice tip de activitate de birou, cu sau fără public (cabinet notarial, de avocatură, consulat, birouri de IT, proiectare, contabilitate etc)”, se arată în anunț.

vila-interbelica-8Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Casa cu regim demisol-parter-etaj-mansardă are o suprafață utilă de 500 de metri pătrați, fiind amplasată pe un teren de 180 de metri pătrați, lângă hotelul Fullton.

12 camere nemobilate

Parterul numără 4 încăperi și grup sanitar. Atât acesta, cât și demisolul și etajul au 125 de metri pătrați.

La etaj se află alte 4 camere, 1 chicinetă, un grup sanitar și terasă. Cele trei din urmă se regăsesc și la mansardă, care mai oferă o încăpere tip open space și 2 camere.

Clădirea a fost construită în 1925 și dispune, în total, de 12 camere, oferindu-se spre vânzare fără mobilier, la prețul de 1.600.000 de euro, ceea ce înseamnă că prețul pe metru pătrat este de 3200 de euro, echivalentul a peste 15000 de lei.

Reacția agenției imobiliare, pe Cluj 24.