Se vinde încă o vilă exclusivistă în Cluj-Napoca, pe un site internațional de imobiliare. Pe lângă cele 10 camere și 5 băi, are jardinieră, solar, spălătorie, terasă, garaj și multe altele, iar prețul e la fel de efervescent precum descrierea imobilului, ajungând la aproape două milioane de euro. S-ar putea spune și despre colecția de magneți de frigider că e efervescentă, dar mai degrabă solarul și sala de fitness sunt cele care aduc un plus de personalitate locuinței, scrie publicația locală Cluj24.ro.

„Vila de față se distinge prin aspectele moderne de high living ce o definesc. Dotările exclusiviste, între care un jacuzzi, o sală de fitness, un solar și o saună, o poziționează ca o reală investiție de lifestyle”, se arată în anunț.

Vila a fost construită în anul 2006 pe structura parter, etaj și mansardă, pe un teren de 1.866 de metri pătrați, proprietatea având o suprafață utilă de 681 de metri pătrați.

vila-kitsch-14Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Compartimentare

„Cât privește compartimentarea vilei, la parter vom fi întâmpinați de camera de zi, sufragerie, bucătărie, windfang, o toaletă, o cămară, o terasă, o spălătorie, o cameră, un duş, o jardinieră, un sas, o boxă și hol. La parterul vilei se regăsește un garaj pentru două mașini. Adițional, în construcția exterioară, mai există un garaj de trei mașini.

Urcând la etaj, regăsim 4 camere, 2 băi, 2 debarale, un dressing, o cameră de hobby, un hol, o toaletă și nelipsitul balcon.

Mansarda numără în total 3 poduri, 2 camere, o baie și un hol”, notează agentul imobiliar.

Un solar, o sală de fitness

Deși nu se menționează în descrierea vilei, aceasta dispune, de asemenea, de o sală de fitness și un solar.

Începem ușor, cu sala de fitness, ca de încălzire, unde echipamentele înghesuite pot crea disconfort în timpul exercițiului, cu atât mai mult cu cât se adună mai multe persoane simultan. Dar nu este o problemă gravă, întrucât tablourile de pe pereți, unul încadrat mai bine decât celălalt, sunt acolo pentru a inspira, pentru a motiva sportivii să se țină de fiare și să scoată fiara din ei – mai ales dacă nu țin cu Dinamo, căci tricoul înrămat cam strigă „câinii roșii”.

Dar, la urma urmei, își pot lua privirea și de la tricou, cu o întoarcere de câteva grade spre perdelele verzi care amintesc de terenul de fotbal unde își pot imagina echipa preferată.

Mai departe, solarul de care nu s-a precizat în descrierea vilei strigă la fel de tare „iubesc verdele”, probabil pentru că îl lasă pe privitor fără cuvinte.

Mai multe, pe Cluj24.ro.