Andreea Bălan a plecat în India, pentru a-l întâlni pe Sadghuru și pentru a participa la evenimentele organizate de acesta. În India s-a întâlnit și cu Loredana Groza, care este la a doua întâlnire cu marele yoghin de origine indiană, pe numele său adevărat Jaggi Vasudev.

Andreea Bălan a publicat mai multe fotografii cu ea și alți participanți la eveniment în compania lui Sadhguru și apoi le-a vorbit fanilor ei în descriere despre experiența pe care a avut-o și pe care se pare că era nerăbdătoare s-o trăiască. Într-o imagine postată de cântăreață apare şi Loredana Groza nemachiată.

Andreea Bălan și Loredana Groza au mers la mii de kilometrii distanță de casă, dar nu în vacanță, ci pentru a participa la un amplu eveniment spiritual la care a luat parte celebrul Sadhguru. Marele Sadhguru a tutror participanților la eveniment, mai multe învățături spirituale inedite, care le-a schimbat total percepția asupra vieții.

Andreea Bălan: E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el

Andreea Bălan s-a arătat atât de încântată de experiența inedită pe care le-a oferit-o Sadhguru, încât au ținut să transmită câte un mesaj despre timpul petrecut în cadrul evenimentului special.

„Atunci când ești lângă Sadhguru simți pace, liniște și simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny). Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie și să-i adresez o întrebare existențială și mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Fotografia cu Loredana Groza nemachiată

După eveniment, Andreea Bălan și Loredana Groza și-au făcut mai multe fotografii alături de învățătorul spiritual indian, dar și de alți participanți.

În fotografiile postate de Andreea Bălan pe rețelele de socializare apare și Loredana Groza, care la rândul său a postat și ea imagini cu marele guru pe care l-a întâlnit pentru a doua oară.
Andreea Bălan
„Îl întâlnesc pe Sadhguru pentru a doua oară, dar de data aceasta ca un ashram al lui în India. A fost un vs devenit realitate. Mulțumesc Sadhguru că m-ai primit și mi-ai oferit un început de 2023 minunat!”, a scris Loredana Groza pe redelete de socializare.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

De un timp Loredana Groza este de nerecunoscut. Toată lumea a observat că are un chip total schimbat, iar lumea spune că ar fi apelat la operații estetice. Există voci care susțin că aceste modificări ar fi început acum 15 ani, de atunci și până în prezent, chipul vedetei fiind supus unei transformări radicale.

Astfel că, medicul Chawi Youssef declara că este evident faptul că artista a trecut prin diverse operații estetice: „Loredana are rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze și botox pentru riduri”.

Victor Topolog, medic chirurg estetician, a ajuns la concluzia că vedeta are multiple operații estetice atât de bine realizate, încât doctorul care le-a realizat ar merita să fie premiat.

Loredana Groza: „Eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare”
Totuși, Loredana Groza neagă toate aceste modificări estetice, declarând că stilul de viață sănătos și o alimentația echilibrată sunt secretele frumuseții sale.

„Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat Loredana Groza.