Cătălin Scărlătescu este un chef extrem de cunoscut, însă, prin prezența în emisiunea „America Express”, a dezvăluit o altă latură a sa. Alături de partenera lui de viață, Doina Teodoru, bucătarul chef a reușit să treacă cu bine peste toate probele. Norocul celor doi nu a venit singur, ci cu ajutorul unui mic truc, pe care Scărlătescu în folosește pentru a scăpa de ghinioane.

Emisiunea „America Express” ne prezintă o imagine mai puțin cunoscută a celebrului chef Cătălin Scărlătescu. Deși nu are un corp de sportiv, bucătarul a demonstrat, alături de partenera sa, că poate face față oricărei provocări.

În ultima ediție a show-ului, cheful a dezvăluit un mare secret, care l-a ajutat mereu să scape de ghinion. După ce a stat cu Doina Teodoru mai multe ore în stradă fără ca nicio mașină să oprească, Scărlătescu a decis să apeleze la trucul său aducător de noroc, care funcționează de fiecare dată. Pentru a nu pierde competiția, bucătarul chef a decis să își schimbe norocul. A dat rucsacul jos din spate și s-a schimbat de tricou. Pentru a alunga ghinionul, Cătălin Scărlătescu susține că trebuie să schimbi ceva la tine.

Trucul aducător de noroc a funcționat și de această dată, spre surprinderea tuturor. La scurt timp după ce a schimbat tricoul, o mașină a oprit, iar șoferul a acceptat să îi ducă până la destinația finală, înțelegând miza concursului.

Cătălin Scărlătescu, probleme medicale în competiția „America Express”

Chiar dacă trucul său funcționează de fiecare dată atunci când are nevoie de puțin noroc, bucătarul chef susține că sunt și situații în care este la mâna Domnului. În cadrul competiției, Cătălin Scărlătescu a avut câteva probleme de sănătate, după o zi extrem de grea. Pofta de mâncare îi dispăruse și prezenta niște inflamații în zona pancreasului. A tras o sperietură zdravănă, crezând că nu va mai putea continua competiția, însă o perfuzie l-a pus din nou pe picioare.

„Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea niște «cuțite» de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine”, a spus Cătălin Scărlătescu.