Bianca Drăgușanu este în acest moment în însoritul Dubai, în Emiratele Arabe Unite, acolo unde petrece o vacanță alături de fiica ei, dar și cu un ajutor de nădejde.

Mai exact dacă Gabi Bădălău nu a putut să o însoțească în această escapada, iată că Bianca Drăgușanu a decis să își ia mama căreia să îi arate și investiția ei din Dubai. Cele două împreună cu Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu se află pentru câteva zile în Emiratele Arabe, acolo unde vedeta și-a cumpărat un apartament cu ajutorul soțului Denisei Tănase. La momentul achiziției au existat zvonuri potrivit cărora cel care i-ar fi cumpărat apartamentul Biancăi ar fi fost nimeni altul decât Gabi Bădălău.

Rezerva la care a apelat Bianca Drăgușanu în timpul vacanței din Dubai

Enervată la culme de aceste afirmații vedeta a dezmințit această informație, ba mai mult a explicat că ea singură l-a cumpărat cu banii jos pentru că muncește de foarte mulți ani și își permite să își facă orice cadou vrea, de această dată fiind vorba despre o locuință. Gabi Bădălău nu a putut fi alături de iubita lui în această vacanță pentru că situația de acasă nu îi permite. Tatăl său, Niculae Bădălău se află în arest preventiv de aproape 2 luni și el este cel care merge cel mai des la arest pentru a discuta cu seniorul. Mai ales că acesta din urmă a fost mutat de la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, acolo unde a fost încarcerat la început, la închisoarea Rahova care are o secție pentru arestași preventiv.

În aceste zile Niculae Bădălău urmează să afle dacă judecătorii îi vor prelungi mandatul de arestare pentru că în această săptămână se împlinește termenul de 30 de zile, cel pentru care este dispusă o astfel de măsură. Vom vedea dacă magistrații îl vor prelungi sau vor considera suficientă perioada pe care seniorul a petrecut-o după gratii și îl vor elibera.