Mihai Bendeac, care a plecat de la Antena 1 după ce s-a certat cu producătorii emisiunii iUmor, a anunțat care este noua televiziune cu care a semnat. Fanii l-au felicitat pe actor pentru viitoarea colaborare.

În toamna anului trecut, Mihai Bendeac a plecat din emisiunea „iUmor” după ce a fost filmat fără acordul lui chiar de către colegii săi și după ce s-a certat cu șefii. La momentul respectiv, actorul nu a putut spune prea multe despre ce s-a întâmplat pentru că avea un contract de confidențialitate, dar a confirmat că a plecat de la Antena 1.

Acum, Mihai Bendeac a anunțat că a semnat cu PRO TV, dar nu a dezvăluit în ce emisiune va apărea. Fanii actorului i-au scris pe Instagram că nu se așteptau să-l vadă în această televiziune, dar că speră să aibă parte de succes.

De ce a plecat Mihai Bendeac de la Antena 1

Mihai Bendeac ar fi ales să plece de la Antena 1 după ce a fost filmat într-o pauză, în momentul unei discuții private cu Mugur Mihăescu, pe tema vaccinului COVID-19. Producătorii emisiunii iUmor ar fi vrut ca acest moment să apară la televizor, chiar dacă actorul nu își dăduse acceptul. „Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, nu e de dat la TV așa ceva!” ar fi spus actorul.

Și Delia, colega sa de la iUmor, a recunoscut că Mihai Bendeac a fost foarte deranjat de atitudinea producătorilor de la Antena 1 și că nu a mai putut suporta. Cu toate astea, artista nu a putut să spună care a fost adevăratul motiv pentru care actorul a ales să plece și să semneze cu PRO TV.

„De ce nu mai e Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus. Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv”, a spus Delia Matache pe TikTok.