Sursă foto: servuscluj.ro

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a anunțat că va implementa noi linii de transport în comun către două localități din zona metropolitană, Petreștii de Jos și Aiton. Aceste noi rute de autobuz vor începe să circule începând cu data de 6 iunie și sunt următoarele:

Petreștii de Jos – Cluj-Napoca, linia M71.
Rediu – Aiton – Cluj-Napoca, linia M61.
Pentru aceste destinații, stația Posada va fi punctul de îmbarcare.

Orarele de circulație au fost stabilite de autoritățile locale menționate mai sus și vor fi ajustate în funcție de cerințele și nevoile călătorilor.

Tarifele aplicabile pentru cele două comune sunt următoarele:

Petreștii de Jos: Prețul unui bilet este de 15 lei, iar un abonament lunar costă 300 lei.
Aiton: Prețul unui bilet este de 12 lei, iar un abonament lunar costă 320 lei.
Rediu: Prețul unui bilet este de 14 lei, iar un abonament lunar costă 340 lei.
Toate abonamentele includ și o linie în Cluj-Napoca, la alegere. De asemenea, bilete intracomunale vor fi disponibile la prețul de 5 lei. Atât biletele, cât și abonamentele pot fi achiziționate de la centrele de ticketing ale companiei prin încărcarea lor pe un card de călătorie. De asemenea, biletele vor fi disponibile și prin intermediul POS-urilor din mijloacele de transport. Biletele sub formă de hârtie vor putea fi procurate de la centrul de ticketing de la Opera și de la șoferii autobuzelor care vor opera pe cele două linii metropolitane.

Această inițiativă are ca scop îmbunătățirea accesibilității și mobilității pentru aceste două comunități și a fost posibilă datorită colaborării strânse între Primăria Cluj-Napoca, CTP Cluj-Napoca, Primăria Petreștii de Jos și Primăria Aiton.

Pentru informații actualizate despre orare, rute, stații și tarife, puteți consulta site-ul oficial al companiei, www.ctpcj.ro, și aplicația Tranzy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.