Sursă foto: servuscluj.ro

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. aduce la cunoștință că, începând cu data de 10.05.2023, va fi modificat textul de comandă pentru biletele metropolitane achiziționate prin SMS. Vor fi disponibile bilete pentru o singură călătorie între Cluj-Napoca și localitățile metropolitane, în conformitate cu tarifele aprobate.

Pentru a achiziționa un bilet pentru călătoria metropolitană între Cluj-Napoca și localitatea dorită, se va trimite un SMS la numărul 7479, conținând numele localității sau codul scurt de comandă format din primele litere ale numele localității, fără a utiliza diacritice. De exemplu, pentru a cumpăra un bilet pentru călătoria Cluj-Napoca – Florești, se va trimite un SMS conținând numele localității Florești sau textul „FLO”.

„Vă reamintim că plata prin SMS are avantajul achiziționării de pe propriul telefon, fără a depinde de accesul la chioșcuri sau automate de bilete, iar ȋncasarea se va face ulterior, pe factura telefonica. CTP Cluj-Napoca S.A. va încasa strict tariful de transport la prețul în lei stabilit prin Hotărâre de Consiliu Local, iar diferența va fi încasată de operatorii de telefonie și SMS”, au declarat reprezentanții CTP Cluj-Napoca.

Pentru a utiliza biletele prin SMS în siguranță, vă rugăm să urmați următorii pași:

  1. Înainte de a urca în mijlocul de transport, trimiteți prin SMS numele localității metropolitane sau codul de comandă la numărul 7479 (fără diacritice).
  2. Așteptați primirea unui mesaj cu codul de confirmare.
  3. Ulterior, puteți urca în mijlocul de transport.
  4. Asigurați-vă că păstrați mesajul și codul de confirmare la dumneavoastră pentru a putea fi prezentate în cazul unui control. Telefonul dumneavoastră trebuie să fie funcțional în momentul controlului.

Puteți consulta lista biletelor Metropolitane prin SMS și codurile de comandă accesând AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.