Cristina Cioran a făcut primele declarații despre o posibilă împăcare între ea și tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, după ce imagini cu cei doi ținându-se de mână au apărut în spațiul public.

Deși mulți sperau la o împăcare, actrița a negat orice zvon legat de o posibilă împăcare, menționând, de asemenea, că momentan nu îi poate sta capul la o altă relație. Actrița a ținut să clarifice imaginile apărute în urmă cu ceva timp, menționând că ea și Alex Dobrescu s-au ținut doar de mână și nimic mai mult.

Cristina Cioran nu vede o împăcare cu fostul ei partener

„Am fost la o petrecere într-un club din Capitală și ne-am întâlnit întâmplător. Ulterior am plecat în clubul de lângă și m-a luat de mână, cam atât. Vorbim în legătură cu copilul, ce treburi mai avem împreună, cam atât. El este cu proiectele lui, baftă!

Am tot vorbit, dar nu este cazul. Pe hârtie când pui minusuri și plusuri, minusuri sunt mai multe. Nu văd de ce. Nu îmi pare bine că e așa, n-am plecat la drumul ăsta să fie așa, dar viața te duce în niște locuri în care nu te-ai fi așteptat. În situația de față nu m-am împăcat cu fostul meu pentru copil, nu cred în tipul ăsta de compromis”, a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran nu ia în considerare o relație cu un alt bărbat

Cristina Cioran a recunoscut însă că fiicei sale, Emma, îi este foarte dor de tatăl său. Acum, tot ce contează pentru ea este educația celei mici și tocmai de aceea nu ia în calcul o posibilă relație alături de alt bărbat.

„Au trecut cam trei luni de la despărțire. Nu mă pot gândi (n. red. la o altă relație). Cea mai importantă este Emma. Mi-aș fi dorit ca lucrurile să meargă diferit, am recunoscut. Acum lucrurile s-au schimbat, s-au depășit niște etape. Adevăratul motiv al despărțirii nu îl pot spune în niciun caz. Au fost niște mici divergențe, care au dus la despărțire”, a mai spus actrița, potrivit Cancan.