Pe Cosmin Natanticu îl știe multă lume din show-urile de stand-up comedy pe care le face, dar și din emisiunile TV la care a luat parte până acum, îndeosebi Asia Express. Aflat într-o relație cu cea care i-a devenit și soție între timp din anul 2009, nu multă lume știe că el ar fi despărțit un celebru cuplu din showbiz în această perioadă. Femeia a fost prinsă chiar la el acasă.

Ce s-a aflat despre Cosmin Natanticu

Eliza și Cosmin Natanticu sunt împreună din anul 2009, pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 29. S-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, s-au plăcut, și de atunci au rămas împreună. Ba mai mult, în anul 2018, cei doi și-au jurat iubire eternă.

În acest timp, se pare, el a fost implicat într-un mare scandal, care s-a lăsat și cu divorț, Potrivit Cancan, comediantul ar fi avut ar fi avut o relație cu Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru. Paparazzii au surprins-o pe blondină în casa actorului în mai multe rânduri în trecut, dar la acea vreme, atât ea, cât și Cosmin au negat o poveste de iubire.

De altfel, ea era încă într-un mariaj cu actorul din serialul Vlad, de la Pro TV. Cei doi au divorțat, însă, la scurt timp după și s-a zvonit atunci că Natanticu ar fi fost motivul separării. Au fost împreună timp de 11 ani, iar între 2009 și 2011 au fost și căsătoriți.

Cosmin Natanticu

A fost surprinsă în casa comediantului

La vremea respectivă, Oana Mareș a fost surprinsă de paparazzi acasă la actor, deși era măritată cu Augustin Viziru. Ba mai mult, ea l-a sunat atunci pe soț să vină să o ia, de teama celor care o fotografiau. Ulterior, după puțin timp, cuplul anunța divorțul.

Ulterior, însă, prezentatoarea TV a mărturisit că îl vizita pe soțul lui Lizzy în calitate de amici și nimic mai mult, niciunul dintre ei confirmând vreodată o relație amoroasă.

„Noi avem o relație extrem de specială. Cosmin este coleg de trust cu mine, jucăm împreună. Poate că soția mea este maniaco-depresivă…”, spunea Augustin Viziru în trecut, pentru sursa anterior citată.