Categorii
Actualitate

Consiliul Județean Cluj va achiziționa zece containere pentru comerț stradal

Consiliul Județean Cluj va cumpăra zece containere pentru comerț stradal în zona stadionului Cluj-Arena. O licitație în valoare de 429.800 lei a fost lansată pentru acest scop, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27 februarie. Potrivit caietului de sarcini, containerele provizorii pentru comerț stradal (chioșcuri/containere) urmează să fie instalate în zona bulevardului Independenței și a străzii George Coșbuc.

Deoarece stadionul Cluj Arena găzduiește diferite evenimente, atât sportive, cât și diverse congrese, recepții, banchete și festivaluri, este necesară achiziționarea a 10 containere modulare pentru comerț stradal, astfel încât să se poată oferi servicii pe parcursul acestor evenimente, în condiții funcționale și estetice, conform informațiilor CJ Cluj.

„Chioșcurile/containerele cu regim de înălțime parter și având dimensiunile maxime de 2,4 metri pe 4 metri adică 9,60 metri pătrați pe unitate vor fi realizate fără fundații și vor fi montate direct pe sol, fără a perturba circulația pietonilor din proximitate. Materialele principale propuse pentru construire vor fi metal, lemn, PVC iar aspectull exterior va fi unul contemporan, adecvat cadrului natural al parcului din proximitate. În vedere unei bune funcționări, construcțiile temporare vor fi racordate la utilitățile aferente stadionului Cluj Arena, energie electrică și apă”, precizează CJ Cluj în caietul de sarcini.

Consiliul Județean Cluj a estimat că achiziția va depăși suma de 429.000 de lei și a stabilit data de 27 februarie ca termen limită pentru depunerea ofertelor. Critierul principal de selecție va fi prețul cel mai mic. De asemenea, se va cere o garanție pentru produsele achiziționate, care trebuie să fie valabilă timp de 12 luni. După semnarea contractului, furnizorul selectat trebuie să livreze cele zece containere în termen de 45 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *