Sursă foto: stiridecluj.ro

Consilierul primarului general al Capitalei a acuzat Compania de Transport Public Cluj că are 52 de troleibuze noi, dar acestea sunt ținute în garaj.

CTP Cluj-Napoca Napoca neagă ”cu hotărâre minciuna și intoxicarea repetate obsesiv de un personaj interesat și ”specializat” în manipulări, cum că ar păstra în garajele Companiei 52 de troleibuze ba moderne, ba modernizate, refuzând să le trimită în trafic. Asta în vreme ce, ar folosi zilnic peste 80 de autobuze diesel vechi de peste 20 de ani și excesiv poluatoare. 

Aceasta este o minciună ordinară, una dintre manipulările și intoxicațiile proferate obsesiv de acest individ care urmărește un singur scop: să defăimeze Compania noastră și să o decredibilizeze în conștiința publică pentru a-i provoca o imagine negativă și daune comerciale.

Scopul acestei intoxicări este să fixeze în conștiința Clujenilor minciuna că în mod premeditat CTP ar folosi autobuze poluatoare, în locul troleibuzelor electrice, verzi pentru a otrăvi aerul nostru, al tuturor”, a transmis CTP.

Conform Companiei de Transport, în garaje se află 41 de troleibuze care au 20 de ani vechime.

Respingem cu indignare această manipulare ordinară!

Adevărul și realitatea sunt acestea: cele 52 de troleibuze sunt de fapt 41 de troleibuze cu o vechime de 19-20 de ani și un rulaj de peste 750.000 de km fiecare. 

CTP a inițiat procedura legală de scoatere la vânzare a acestor troleibuze. 

CTP reamintește călătorilor noștri că flota de transport public a Clujului este cea mai modernă și ecologică din România. 

Scopul și misiunea noastră este să asigurăm un transport public civilizat, sigur și ecologic în Cluj-Napoca și în zona metropolitană.

CTP Cluj-Napoca face un ultim apel către primarul capitalei să dispună consilierului său să înceteze de îndată atacurile, manipularea și dezinformarea la adresa CTP”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.