Sursă foto: stiridecluj.ro

Primăria Cluj-Napoca trimite notificări clujenilor prin intermediul Pink Post, un sistem de poștă privat, prin care aceștia sunt anunțați să ridice corespondența la sediul de pe strada Decebal. La sosire, oamenii sunt informați că trebuie să plătească impozitul pe anul 2023, un fapt deja cunoscut de către majoritatea cetățenilor.

Azi am primit o avizare privind încercarea de livrare de la Poștă. E vorba de o scrisoare RECOMANDATĂ de la Primărie, serviciu taxe și impozite. Fac kilometri cu mașina în orașul aglomerat ca să ce? Probabil să aflu că Primăria îmi mulțumește pentru plata impozitelor și să mă anunțe că și anul acesta să fac la fel. Mii de oameni sunt puși pe drumuri de Primărie. Din banii de pe RECOMANDATE mai bine mergeau la un psihiatru”, a declarat un clujean.

O altă femeie din Cluj-Napoca a declarat că a primit o înștiințare, chiar dacă se afla acasă și ar fi putut primi direct plicul.

Confirm. Impozitul! Eram în casă proaspăt operată de proteza la genunchi și nici măcar nu a avut bunul simt să sune la ușă. A băgat avizele în posta și duși au fost. Idem și vecinilor mei. Întrebarea e cum o să merg eu în cadru și cârje pe drumuri pentru prostiile lor?”, a mai precizat o clujeancă.

În 2022, Primăria a utilizat același serviciu de poștă privată, Pink Post, și a plătit sume mari pentru trimiterea de înștiințări către cetățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.