Sursă foto: servuscluj.ro

Proiectul „Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ special din județul Cluj” a fost depus de Consiliul Județean Cluj pentru a fi finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Acest proiect va viza cele nouă școli speciale, Grădinița Specială și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, care se află în subordinea CJ Cluj și va oferi acestor unități de învățământ mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.

„Este un obiectiv important prin intermediul căruia urmărim modernizarea infrastructurii instituțiilor de învățământ special și asigurarea unor condiții optime de studiu și dezvoltare, cu fonduri nerambursabile. Ne preocupăm constant de îmbunătățirea mediului educațional, astfel încât procesul instructiv-educativ să fie aliniat cerințelor actuale și să corespundă nevoilor reale ale elevilor”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

În proiect, se prevede furnizarea de infrastructură TIC pentru laboratoarele și sălile de clasă, precum și dotarea spațiilor de învățare, cum ar fi săli de clasă, laboratoare, ateliere și cabinete școlare, cu echipamente specifice și digitale, pentru a îmbunătăți procesul de învățare și pentru a oferi o educație adecvată cerințelor pieței muncii.

Valoarea totală a proiectului, inclusiv TVA, este de 7.507.756,64 lei, iar implementarea este estimată a avea loc între iunie 2023 și decembrie 2024.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.