Sursă foto: cluj24.ro

În Așezământul pentru copii ”Sfântul Onufrie” Florești locuiesc permanent 19 copii. Acest așezământ ajută în fiecare lună peste de 70 familii in care există circa 450 de copii. Este vorba de familii din localități precum Cluj, Huedin, Jibou, Sangeorz Bai, Gherla, Apahida, Sarmas, Lapus, Dej si din împrejurimile Clujului.

”Așezământul deține 3 microbuze cu care se realizează transportul acestor copii la grădiniță, scoală și la activitățile extracuriculare. De asemenea, ne folosim de acestea pentru a duce mâncare, îmbrăcăminte si alte bunuri celor pe care ii avem in grija.

Din păcate, unul din aceste microbuze s-a defectat, fiind nevoie de achiziționarea unuia nou, deoarece costurile de reparație sunt foarte mari.

Am reușit sa strângem avansul necesar achiziționării unui microbuz, iar acum ne dorim sa strângem 1500 $, banii aferenți leasing-ului lunar”, spun reprezentanții așezământului.

Cei care vor pot dona bani prin transfer bancar în contul Asociația Filantropica Sfântul Onufrie, RO97 BTRL RONC RT02 0955 7002, Banca Transilvania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.